Jaana Klinga nimitetty PwC:n partneriksi

12.1.2018  |  PwC, Uutiset

PwC:n pääjuristi Jaana Klinga on nimitetty yhtiön partneriksi 1.1.2018 alkaen.

OTK Jaana Klinga on nimitetty PwC Suomen partneriksi 1.1.2018 alkaen. Klinga on työskennellyt PwC:llä yhtiön pääjuristina (General Counsel) marraskuusta 2015 lähtien.

PwC:tä ennen Klinga toimi Vaconin lakiasiainjohtajana ja sitä aiemmin pitkään Ahlstromin lakiasiainosastolla. Yritysjuristina toimimisen lisäksi Klinga on työskennellyt myös asianajajana Asianajotoimisto Hammarström Puhakka Partners Oy:ssä. Hänellä on vahvaa osaamista niin kotimaisesta kuin kansainvälisestä liikejuridiikasta sekä PwC:n toimintaympäristöön liittyvästä juridiikasta.

Suomen PwC (PricewaterhouseCoopers Oy) on Suomessa asuvien osakkaiden omistama yhtiö, joka on osa globaalia 158 maassa toimivaa ja yli 236 000 asiantuntijaa työllistävää PwC-ketjua. Suomessa PwC:llä on töissä yli 1 000 asiantuntijaa.

PwC auttaa yrityksiä kasvamaan, toimimaan tehokkaasti ja raportoimaan luotettavasti jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Sen palveluita ovat liikkeenjohdon konsultointi, yritysjärjestelypalvelut, veroneuvonta, lakipalvelut, riskienhallinta sekä tilintarkastus- ja muut varmennuspalvelut. Yhtiön tarkoitus on rakentaa yhteiskuntaan luottamusta ja ratkaista asiakkaiden merkittävimpiä ongelmia.

Jaana Klinga

Juridiikka

+358 (0)20 787 8625

  

Leave a Reply

(* merkityt kentät ovat pakollisia. Sähköpostiosoitetta ei julkaista kommentin yhteydessä.)