PWC Uutishuone

Jani Arnell johtamaan PwC:n digitaalisen turvallisuuden palveluita

MBA Jani Arnell (41) on nimitetty vastaamaan PwC:n digitaalisen turvallisuuden palveluista 17.10.2016 alkaen. Palvelut kattavat kyberturvallisuuteen ja kyberriskien hallintaan liittyvät palvelut.

Jani Arnell

– Asiakkaamme tarvitsevat ja kysyvät yhä enemmän apua digitaalisen omaisuutensa turvaamiseen. Janin tehtävänä on vahvistaa digitaalisen turvallisuuden palveluitamme, jotta voimme vastata tähän asiakaskysyntään entistä paremmin, Arnellin palkannut PwC:n riskienhallintapalveluista vastaava partneri Timo Takalo kommentoi.

Arnell siirtyi PwC:lle OP Ryhmästä, jossa hän toimi turvallisuusjohtajana sekä rakensi ja johti turvallisuuspalvelut-osastoa. Sitä aiemmin hän on toiminut mm. Viestintävirastossa riskienhallintaan ja turvallisuuteen liittyvissä johtotehtävissä sekä Euroopan verkko- ja tietoturvavirastossa riskienhallinnan asiantuntijatehtävissä.

Jani on osallistunut mm. kansallisen kyberturvallisuusstrategian toimeenpano-ohjelman kehittämiseen yritysnäkökulmasta sekä useaan kansalliseen ja kansainväliseen turvallisuusalan yhteistyöfoorumin työhön. Tietoturva ry nimitti Janin vuoden tietoturvapäälliköksi 2013.

Työn lisäksi myös vapaa-ajalla aktiiviselta kahden lapsen isältä löytyy kaapistaan taekwondon musta vyö. Arnell on mm. 8-kertainen Suomen mestari sekä monivuotinen maajoukkue-edustaja vuosilta 1987–1995.