PWC Uutishuone

PwC ja Palo Alto Networks yhdistävät voimansa kyberturvallisuuden parantamiseksi

Maailmanlaajuinen PwC-ketju ja Palo Alto Networks ovat tiivistäneet yhteistyötään ja tarjoavat nyt yrityksille entistä edistyksellisempää palvelua kyberuhkien tunnistamiseen. Uuden Managed detection and response (MDR, suomeksi hallittu kyberuhkien tunnistus ja reagointi) -palvelun avulla asiakkaat pystyvät tunnistamaan aiempaa nopeammin mahdolliset kyberuhat, suojautumaan niitä vastaan ja reagoimaan uhkiin aiempaa nopeammin missä päin maailmaa tahansa.

PwC:n Managed Cyber Defence -palvelu yhdistää PwC:n globaalin kyberuhkatiedon, neuvontapalvelut sekä tuhansien tuntien kokemuksen tapausten ratkaisusta Palo Alto Networksin Cortex XDR:ään, alan ensimmäiseen täysin integroituun havainnointi- ja reagointialustaan.

Ratkaisun avulla asiakkaan kyberturvallisuustiimit voivat käsitellä hyökkäykset huomattavasti aikaisempaa nopeammin – jopa minuuteissa. Lisäksi päivittäisten manuaalisten kyberturvallisuus operaatioiden kuormitus vähenee jopa 90 %.

Kaikenkokoisia ja kaikilla aloilla toimivia organisaatioita varten luotu PwC:n Managed Cyber Defense -ratkaisu lyhentää vasteaikoja päivistä minuutteihin ja minimoi uusien tietomurtojen riskin. Uusien hyökkäysmallien ja monitasoisten hyökkäysten havaitseminen mahdollistaa organisaation ennakoivan puolustautumisen ”tuntematonta” uhkaa vastaan ja laajentaa suojausta niin toimitiloissa kuin pilvi-, virtuaali- ja IoT-ympäristöissäkin.

Cortex XDR on alan ensimmäinen laajennettu tunnistus- ja reagointiratkaisu, joka hyödyntää integroitua päätepiste-, verkko-, pilvi- ja kolmannen osapuolen dataa. Cortex XDR vähentää turhaa ”hälyä” ja mahdollistaa siten todellisiin uhkiin keskittymisen. Yhdistämällä Cortex XDR:n MDR-palveluihin asiakkaat voivat keventää turvallisuusosaston päivittäistä työtaakkaa sekä hallita ja tutkia hälytyksiä ja reagoida tilanteisiin ympärivuorokautisesti.

“Olemme innoissamme yhteistyöstä Palo Alto Networksin kanssa, sillä markkinat edellyttävät uusia havainnointi- ja reagointitapoja. Etätyöskentely on yleistynyt COVID-19-pandemian myötä niin huomattavasti, että se on tehnyt monista yrityksistä entistä alttiimpia kyberhyökkäyksille, koska hyökkäyksiin reagoiminen ja niistä toipuminen on vaikeampaa etänä”, PwC:n kyberturvallisuusasiantuntija Jani Arnell sanoo.

“PwC:n kyberturvallisuustiimit ovat vastanneet useisiin merkittäviin valtiotasoisten toimijoiden hyökkäyksiin ja selvittäneet tietomurtoja, jotka ovat seurausta laajamittaisen etätyöhön siirtymisen aiheuttamista haavoittuvuuksista. Tällaisten hyökkäysten estäminen on keskeinen osa PwC:n ja Palo Alto Networksin yhteistyötä”, Arnell kertoo.