PWC Uutishuone

PwC:n ajankohtaisseminaarit kasvusta ja kansainvälistymisestä eri paikkakunnilla

PwC Suomen ajankohtaisseminaarit kokoavat yhteen alueelliset päättäjät kansainvälistymistä ja kasvua hakevista yrityksistä marraskuussa viidellä eri paikkakunnalla. “Ajankohtaista kasvuun” -seminaarit alkavat Tampereelta 8.11. ja kiertävät Oulun kautta seminaarisarjan päättävään Turun tapahtumaan 26.11. Tavoitteena on tarjota kasvuhakuisille suomalaisille yrityksille entistä monipuolisempaa ja laajempaa verkostoa tueksi liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen läpi Suomen PwC:n laajan asiantuntijaverkoston avulla. Seminaarit ovat suunnattu yritysten ylimmälle johdolle ja talousjohdolle.

PwC:n Ajankohtaista kasvuun -seminaarit 2019

Olemme toteuttaneet jo useamman vuoden ajan syksyisin ympäri Suomea ajankohtaisseminaareja, jotka ovat alueilla tärkeitä tapahtumia ja asiakkaamme sekä yhteistyökumppanimme odottavat niitä innolla. Parhaimmillaan osallistujamäärät ovat yltäneet isommilla paikkakunnilla jopa 200 henkeen”, kertoo Hämeen aluejohtaja Anne Launis.

Jokaisella paikkakunnalla seminaarit aloitetaan PwC:n aluejohtajan tervehdyksellä sekä tänä vuonna katsauksella uuden hallituksen verolinjauksiin.

Paikallisia yrityksiä tuodaan tilaisuuksissa entistä enemmän keskiöön. Tämän vuoden ajankohtaisseminaareissa kuullaan paikallisen yrityksen kasvutarina, jota syvennetään ja konkretisoidaan paneelikeskustelussa. Lopuksi seminaarin osallistujat saavat mahdollisuuden keskustella ja syventää entisestään oman liiketoimintansa tarpeita sekä mahdollisia haastekohtia, sekä oppia uutta PwC:n asiantuntijoiden kanssa erilaisilla kasvun ja kansainvälistymisen sparrausklinikoilla”, Launis jatkaa. 

Ajankohtaisseminaarien sparrausklinikoiden aiheet vaihtelevat hieman kaupunkien mukaan. Mukana on klinikoita liittyen esimerkiksi yritysjärjestelyihin, omistajastrategiaan, taloudenhallinnan parhaisiin käytäntöihin ja tulevaisuuden trendeihin sekä ajankohtaisiin laki- ja veromuutoksiin. 

Seminaarien parasta antia osallistujille on ollut tiiviiksi paketiksi koottu ajankohtainen tieto ja inspiraatio erilaisista uudistuksista liiketoiminnan tueksi. Tulemme jatkossa toteuttamaan seminaarien oheen myös webinaareja, joissa tuodaan yksityiskohtaisemmin esiin ajankohtaisia vero- ja lakimuutoksia ja asiakkaamme voivat kuunnella niitä jouhevasti työpäivien lomassa”, Launis tiivistää. 

PwC:llä halutaan olla yrittäjien tukena niin omistamiseen liittyvissä asioissa kuin liiketoiminnan kasvun hallinnassa.

Meille on tärkeää tunnistaa omistajien tarpeet ja olla tukena pitkäjänteisesti kasvun eri vaiheissa kuten kansainvälistymisessä tai yritysjärjestelyissä. Etenkin strategisessa pohdinnassa asiantuntevan ja luotettavan kumppanin apu on tarpeen. Seminaareissa pystymme auttamaan yrittäjiä ja yrityksiä laaja-alaisesti eri paikkakunnilla ja tilaisuutemme ovat loistava mahdollisuus tavata oman alueen yrittäjiä ja yrityspäättäjiä sekä tutustua laajasti asiantuntijoihimme ympäri Suomen”, kertoo PwC:n omistajayrittäjäpalveluiden liiketoimintajohtaja Marko Korkiakoski.

Ajankohtaista kasvuun -seminaaripäivät eri paikkakunnilla

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan:

Perjantai 8.11.2019, Tampere

Keskiviikko 20.11.2019, Oulu

Tiistai 26.11.2019, Turku

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan ajankohtaisseminaareihimme!

 

PwC Suomen omistajayrittäjäpalvelut 

Riitta Ulvinen, aluejohtaja, Pohjanmaa
Anne Launis, aluejohtaja, Häme
Juha Toppinen, aluejohtaja, Itä-Suomi
Sami Posti, aluejohtaja, Pohjois-Suomi
Kalle Laaksonen, aluejohtaja, Lounais-Suomi