Sami Kyntölä vahvistamaan PwC:n lakipalveluita

29.10.2018  |  PwC, Uutiset

Sami Kyntölä aloitti PwC:n Lakipalvelut-tiimissä lokakuussa

LL.B, LL.M, OTK Sami Kyntölä aloitti Directorina PwC:n Lakipalvelut-ryhmässä 15.10.2018. Ryhmä avustaa asiakkaita laaja-alaisesti liikejuridiikan eri osa-alueilla.

Sami on toiminut asianajajana useissa asianajotoimistoissa ja työskennellyt lakimies- ja asiantuntijatehtävissä sekä energia-alan yrityksissä että investointipankissa. Energiatoimialan yritysjärjestelyistä ja sopimusasioista Samilla on lähes 20 vuoden kokemus.

”On hienoa saada Samin kaltainen kokenut asiantuntija osaksi tiimiämme. Samin erityisasiantuntijuus etenkin energiatoimialan yritysten sopimusasioista, projekteihin liittyvästä juridiikasta sekä yritys- ja rahoitusjärjestelyistä vahvistaa toimialakohtaista osaamistamme ja auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin”, Lakipalvelut-ryhmän vetäjänä toimiva Elina Kumpulainen kommentoi.

”On etuoikeutettua tulla osaksi erittäin osaavaa, ammattitaitoista ja voimakkaasti kasvavaa PwC:n Lakipalvelut-tiimiä. Osana koko PwC Suomen organisaatiota sekä laajaa kansainvälistä verkostoamme pystymme tuottamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaista ja asiakaslähtöistä palvelua. Kokemus on osoittanut, että asiakkaat arvostavat yhä enemmän projektin eri asiantuntijoiden aitoa, saumatonta yhteistyötä ja hallinnoinnin helppoutta. Me PwC:llä pystymme tarjoamaan asiakkaiden tarvitsemat palvelut yhdestä paikasta tehokkaasti ja ammattitaitoisesti”, kommentoi Sami Kyntölä.

Tervetuloa taloon, Sami!

Sami Kyntölä

Lakipalvelut

+358 (0)20 787 7590

  

Jätä kommentti

(* merkityt kentät ovat pakollisia. Sähköpostiosoitetta ei julkaista kommentin yhteydessä.)