PWC Uutishuone
PWC Uutishuone
04.05.2020|

Suomen PwC:lle kolme uutta partneria

Partnereiksi on nimitetty 1.7.2020 alkaen seuraavat asiantuntijat:

Valtteri Helenius

Valtteri Helenius (KTM, KHT)

Valtterilla on laaja kokemus pörssiyhtiöiden ja omistajavetoisten yritysten tilintarkastuksesta. Viime vuosina hän on keskittynyt startup- ja kasvuyhtiöasiakkaisiin, erityisesti Venture Capital -rahastoihin ja pääomasijoittajiin sekä näiden portfolioyhtiöihin. Valtteri tuli PwC:lle vuonna 2008.

 

 

 

Eveliina Paavilainen

Eveliina Paavilainen (KTM)

Eveliina toimii yritysjärjestelypalveluissamme ja tukee asiakkaitamme sekä yritysostoissa että -myynneissä erikoisalanaan taloudellinen due diligence. Lisäksi hänellä on kattava kokemus listautumishankkeista. Eveliina työskentelee paljon pääomasijoittajien kanssa ja hänellä on kokemusta yritysjärjestelyprojektien läpiviemisestä useilta toimialoilta. Eveliina aloitti PwC:llä vuonna 2018.

 

 

 
Maj-Lis Steiner

Maj-Lis Steiner (KTT, KHT)

PwC:n palvelukseen vuonna 2000 tullut Maj-Lis on 1.7.2019 lähtien toiminut tilintarkastus- ja muut varmennuspalvelut -liiketoiminta-alueemme Risk Management Leaderina ja 13.9.2017 lähtien PwC Suomen Compliance Officerina vastuunaan tilintarkastukseen liittyvät selvitys-, tutkinta- ja raportointiasiat sekä kaikkeen liiketoimintaamme liittyvä säännösseuranta. Maj-Lis on myös Regulatory and Policy Leaderimme PwC-ketjuun päin.

Useita mm. tilintarkastusta ja hyvää hallintotapaa käsitteleviä kirjoja kirjoittamassa ollut  Maj-Lis on lisäksi yritysjuridiikan dosentti Turun kauppakorkeakoulussa erityisalanaan tilintarkastusoikeus sekä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa erityisalanaan tilintarkastus ja corporate governance.

 

Lämpimät onnittelut Valtterille, Eveliinalle ja Maj-Lisille!