PWC Uutishuone

Topi Järvinen PwC:n Entrepreneurial Consulting -palveluiden vetäjäksi

Topi Järvinen on nimitetty Suomen PwC:lle Entrepreneurial Consulting -palveluiden (yrittäjyyspalvelut) vetäjäksi.

Yrittäjyyspalvelut tarjoavat yrityksille tukea uudenlaisten kasvumahdollisuuksien ja kumppanuuksien löytämisessä yrittäjämäisten toimintamallien tai esim. startup-yhteistyön avulla. Käytännössä tämä voi tarkoittaa esim. sisäisen yrittäjyyden ja yrittäjämäisen ketteryyden tuomista isompiin yrityksiin, yhteistyöohjelmien rakentamista tai vaikkapa entistä laajemman startup-ymmärryksen tuomista investointien valmisteluun ja jälkihoitoon.

Topi on vetänyt viimeiset viisi vuotta startup-kiihdyttämö Nestholmaa, jossa teki yli 20 kiihdyttämö- ja yrittäjyysohjelmaa esim. Nordean, Microsoftin ja Nokian kanssa. Ohjelmien yhteydessä hän on Nestholman kautta sijoittanut yli 40 startup-yritykseen. Aiemmin hän on toiminut mm. TeliaSoneralla, digitoimiston vetäjänä ja omassa startupissa.

Startupien ja korporaatioiden yhteistyö on edelleen nouseva trendi, ja meillä on nyt entistä vahvempi tiimi tukemaan asiakkaita tällä saralla, PwC:n partneri ja omistajayrittäjäpalveluiden vetäjä, Marko Korkiakoski toteaa.