PWC Uutishuone

Uusi raportointijärjestelmä PwC:n asiakkaiden tueksi

PwC Suomen taloushallinnon palveluiden asiakkaat saavat halutessaan käyttöönsä nykyaikaisen pilvipohjaisen BI- ja raportointityökaluja hyödyntävän raportointiratkaisun, joka tukee asiakkaita liiketoiminnan johtamisessa ja taloudellisten tavoitteiden saavuttamisessa.

Jari Viljanen, PwC ja Terho Heiskanen, Fuusor

Taloushallinnon perusprosessien automatisoituessa taloushallinnon uusi rooli on tukea liiketoimintaa ja tuottaa arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi. BI-työkalut mahdollistavat monista eri tietolähteistä tuodun tiedon analysoinnin tavalla, joka aidosti tukee liiketoiminnan kehittämistä ja johtamista”, toteaa PwC:n taloushallinnon palveluiden vetäjä Jari Viljanen.

Uuden raportointijärjestelmän mahdollistaa Fuusor Oy.

“Markkinoilla on monia hyviä BI-ratkaisuja, mutta Fuusor vakuutti meidät paitsi monipuolisilla ominaisuuksillaan, myös helpolla käyttöönotollaan ja integraatioiden vaivattomuudella. Nämä tekevät siitä erittäin kustannustehokkaan vaihtoehdon pk-yritysten tarpeisiin. Voisikin sanoa, että Fuusor demokratisoi BI-raportoinnin”, Viljanen iloitsee. 

PwC on arvostettu, kansainvälinen asiantuntijaorganisaatio ja olemmekin erittäin innostuneita yhteistyöstä. On hienoa, että nopeasti skaalautuva BI-ratkaisumme on niin merkittävässä roolissa tiedolla johtamisen palvelujen tarjoamisessa PwC:n asiakkaille”, sanoo Fuusor Oy:n toimitusjohtaja Terho Heiskanen.

Yhteistyössä Fuusor vastaa teknologian ylläpidosta, kehityksestä ja integraatioista PwC:n asiantuntijoiden keskittyessä asiakkaiden liiketoimintaan sekä sitä tukevaan raportointiin ja neuvontapalveluihin. Valmiit integraatiot muun muassa lukuisiin kirjanpitojärjestelmiin sekä esimerkiksi myynnin seurantajärjestelmiin mahdollistavat monipuolisen ja reaaliaikaisen raportoinnin, mitä tukee käytettävyys kaikilla päätelaitteilla. 

 

Lisätietoja: 

Jari Viljanen, partner, taloushallinnon palvelut, PwC,  jari.viljanen@pwc.com, puhelin 020 787 7505
Terho Heiskanen, toimitusjohtaja, Fuusor Oy, terho@fuusor.fi, puhelin 040 587 6167