Medialle

PwC:n viestintä auttaa median edustajia tiedon, asiantuntijoiden sekä logo- ja kuvamateriaalin löytämisessä. Ota meihin yhteyttä!

Johdon yhteystiedot löydät täältä.

Kaisa Heikkinen

Brändi ja viestintä

020 787 7906

Sini Kaukonen

Brändi ja viestintä

020 787 7784

Lehdistötiedotteet

Suomen finanssiala vaarassa jäädä globaalin kilpailun jalkoihin

6.4.2017  |  Lehdistötiedote

Finanssialan yrityksistä yli 80 prosenttia (82 %) aikoo lähivuosina tehdä yhteistyötä innovatiivisia teknologioita ja uusia palveluita kehittävien teknologiayritysten kanssa. PwC:n tuoreesta raportista selviää, että lähes 90 prosenttia (88 %) finanssialan toimijoista uskoo, että fintech-toimijat syövät niiden liikevaihtoa viiden lähivuoden aikana. Alan toimintatapoja uudistavat ja digitalisaatiota vauhdittavat yritykset vievät vakiintuneiden toimijoiden liikevaihdosta lähes neljänneksen (24 %).

Sisäisen tarkastuksen uudistuttava voimakkaasti

5.4.2017  |  Lehdistötiedote

Sisäisen tarkastuksen edelläkävijät ovat liiketoiminnan johdon tukena toimintaympäristön nopeassa ja jatkuvassa muutoksessa, ilmenee State of the Internal Audit Profession (http://pwc.to/sotp17) -selvityksestä. Edelläkävijöiden joukko ei ole suuri: vain alle viidennes vastaajista on sitä mieltä, että sisäisellä tarkastuksella on merkittävä rooli yhtiön tukijana muutoksessa.