Medialle

PwC:n viestintä auttaa median edustajia tiedon, asiantuntijoiden sekä logo- ja kuvamateriaalin löytämisessä. Ota meihin yhteyttä!

Johdon yhteystiedot löydät täältä.

Kaisa Heikkinen

Brändi ja viestintä

020 787 7906

Sini Kaukonen

Brändi ja viestintä

020 787 7784

Lehdistötiedotteet

Suomen UNICEF ja Hämeen Partiopiiri parhaat sidosryhmäraportoijat

17.11.2017  |  Lehdistötiedote

Suomen UNICEF on voittanut suurten yhdistysten ja säätiöiden sarjan Avoin raportti -kilpailussa. Pienten yhdistysten ja säätiöiden sarjan voitti Hämeen Partiopiiri. Kunniamaininta myönnettiin suurten sarjassa HelsinkiMissiolle ja Kirkon Ulkomaanavulle. Pienten sarjassa kunniamaininnan saivat Helsingin ensikoti ja Hankasalmen 4H-yhdistys. Kilpailun organisoi jo 12. kertaa PwC, joka haluaa kilpailulla nostaa esiin yhdistysten ja säätiöiden huippuosaajia.

Amazon, Alphabet ja Intel suurimmat T&K-investoijat

31.10.2017  |  Lehdistötiedote

Tuhannen eniten T&K-investointeja tekevän pörssiyrityksen vuotuiset T&K-menot ylsivät noin 700 miljardiin dollariin, kertoo PwC:n Strategy&:n toteuttama tutkimus. Amazonilla on kaikkein suurimmat T&K-menot – yli 16 miljardia dollaria – ja Googlen omistaja Alphabet arvioitiin tutkimuksessa maailman innovatiivisimmaksi yritykseksi. Kiinalainen Alibaba ylsi ensimmäistä kertaa innovatiivisimpien yritysten kärkikymmenikköön.