PWC Uutishuone
PWC Uutishuone

Heli Valtari PwC:lle partneriksi vetämään teknologia- ja digikonsultointia

Heli Valtari on nimitetty PwC Suomen partneriksi ja teknologia- ja digikonsultoinnin vetäjäksi tammikuussa 2019.

Heli Valtari

Valtari työskenteli viimeiset neljä vuotta Suomen EY:llä, jossa hän veti teknologiakonsultointitiimiä. Sitä ennen hän työskenteli pitkään mm. IBM:llä ja Capgeminillä. Helillä on vahva osaaminen IT-muutoshankkeista ja mm. SAPista.

Valtarin tehtävänä on kehittää PwC:n palveluita, joiden avulla autetaan asiakasyrityksiä tunnistamaan teknologian ja digitaalisuuden tuomia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämisessä.

“Teknologian merkitys liiketoiminnan kehittämisessä ja mahdollistamisessa on vain kasvanut, ja yritykset rakentavat uusia digitaalisia kyvykkyyksiä. Oli kyse sitten datan hyödyntämisestä, uusista liiketoimintamalleista, ekosysteemeistä tai tekoälyn soveltamisesta, vaativat kaikki nämä kyvykkyydet sitä, että perus IT-järjestelmät, niiden sisältämä data ja arkkitehtuurit ovat kunnossa. Samalla yritysten IT-arkkitehtuurit ovat siirtymässä yhä suuremmaksi osaksi pilvipohjaisiksi”, Valtari kuvaa tilannetta.

Tehtävänämme on auttaa asiakkaita löytämään uusia bisnesmahdollisuuksia, joita teknologia ja digitaalisuus mahdollistaa. Yhtä lailla olemme tukena silloin, kun muutostarve on jo tiedossa ja teknologia pitää valjastaa tavoitteen saavuttamiseksi.”

“Näin ensimmäisten viikkojen jälkeen voin todeta, että PwC:n vahvuuksia ovat liiketoimintalähtöisyys, riippumattomuus teknologiavalinnoissa sekä laaja osaamiskirjo”, Heli jatkaa.

PwC:llä on Suomessa nopeasti kasvava tiimi teknologia-, digi- ja data-analytiikkaosaajaa, minkä lisäksi yhtiöllä on laaja kansainvälinen osaajaverkosto.

“Tavoitteenamme on rekrytoida tiimiimme vielä tämän vuoden aikana useita teknologia- ja digiosaajia, joilla on vahvaa osaamista mm. IT-strategioista, -arkkitehtuurista ja -toimintamalleista tai erityisosaamista mm. SAPin, data-analyytikan tai uuden teknologian hyödyntämisestä”, Valtari sanoo.