PWC Uutishuone
PWC Uutishuone

Jussi Sovasto PwC:n sisäisen tarkastuksen vetäjäksi

Jussi Sovasto aloitti PwC:n sisäisen tarkastuksen palveluiden johtajana 3.9.2018. Jussi siirtyi PwC:lle EY:ltä, jossa hän työskenteli pitkään sisäisen tarkastuksen palveluiden parissa. Jussilla on lisäksi runsaasti kokemusta muista riskienhallintapalveluista, kuten sisäisen valvonnan, riskienhallinnan ja organisaatioiden kontrolliympäristön arvioinnista ja  kehittämisestä.

Jussi Sovasto aloitti PwC:n sisäisen tarkastuksen vetäjänä syyskuussa.

“Vaatimukset sisäiselle tarkastukselle kasvavat jatkuvasti, mikä asettaa vaatimuksia myös palveluntarjoajalle. Olen erittäin iloinen siitä, että pääsin osaksi PwC:n ammattitaitoista tiimiä. Erityisen tyytyväinen olen siitä, että PwC kehittää pitkäjänteisesti sisäisessä tarkastuksessa hyödynnettävää teknologiaa. Kehitystyö palvelee asiakkaitamme, sillä voimme tuottaa entistä relevantimpia tarkastustuloksia sekä kasvattaa sisäisen tarkastuksen kattavuutta ja tehokkuutta,” Jussi toteaa.

“Jussin vahva sisäisen tarkastuksen osaaminen tukee hienosti kasvustrategiaamme ja toivotammekin Jussin lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme rakentamaan ja kehittämään palveluitamme”, sanoo PwC Suomen riskienhallintapalveluiden johtaja Timo Takalo.

Tervetuloa PwC:lle, Jussi!