Strategy&
Strategy&
  28.05.2018|

  Juuso Laatikainen nimitetty PwC:n Strategy&-liiketoiminnan vetäjäksi

  Juuso Laatikainen on nimitetty PwC Suomen Strategy&-liiketoiminnan johtoon 1.7.2018 alkaen.

  Strategy& on PwC:n globaali strategiakonsultointiin erikoistunut yksikkö, joka tarjoaa asiakkailleen käytännönläheistä strategista neuvonantoa. Globaalisti Strategy&:ssä työskentelee yli 3000 asiantuntijaa.

  Juuso aloitti työskentelyn PwC:llä vuonna 2015, ja hänet on nimitetty PwC:n partneriksi 1.7. alkaen.

  Strategy& auttaa yrityksiä strategian luomisessa ja toteuttamisessa, yritysostojen arvioinnissa ja integroinnissa sekä muutosprojekteissa ja -hankkeissa. Lisäksi tiimi auttaa yrityksiä digitaalisten mahdollisuuksien kartoittamisessa sekä uusien liiketoimintamallien luomisessa. Juuso tukee asiakkaita erityisesti digitalisaation hyödyntämisessä ja uusien liiketoimintamallien rakentamiseen liittyvissä asioissa.

  Lisää tietoa:

  Juuso Laatikainen, Strategy& Leader, puh. 020 787 8554, juuso.laatikainen@pwc.com

  Kauko Storbacka, Advisory Leader, puh. 020 787 7368, kauko.storbacka@pwc.com
  www.strategyand.pwc.com

   

  Strategy&

  Strategy& on PwC:n globaali tiimi käytännön strategisteja. Strategy&:n asiantuntijoilla on 100 vuoden kokemus strategiakonsultoinnista, joka yhdistyy PwC-ketjun toimialatietämykseen sekä liikkeenjohdon konsultointiin, yritysjärjestelypalveluihin, veroneuvontaan, lakipalveluihin, riskienhallintaan sekä tilintarkastus- ja muihin varmennuspalveluihin. Olemme osa PwC-ketjua, joka toimii 158 maassa yli 236 000 hengen voimin.