PWC Uutishuone
PWC Uutishuone

Kasvua uusilta markkinoilta PwC:n asiantuntijoiden avulla

Miten luoda kansainvälistymisstrategia? Mitkä asiat vaikuttavat kohdemaan valintaan? Kuinka selvittää markkina-alueen toimintaympäristö tai tuottopotentiaali? Miten perustaa toimipaikka ulkomaille? Kuinka laajentaa verkkokauppaa ulkomaille? Kuinka optimoida kansainvälisen liiketoiminnan toimintamalli ja sovittaa se yhteen veromallin kanssa? Miten rahoittaa kansainvälistyminen?

Kansainvälistymistä pohtivalla yrityksellä on monta avointa kysymystä ja voi olla vaikea hahmottaa, mistä kaikkialta apua saa. PwC on tehnyt asian helpoksi, sillä meillä on laaja ja kokenut kansainvälisten asioiden osaajien joukko niin Suomessa kuin ulkomaillakin valmiina auttamaan kansainvälistymisen haasteissa. Avun saa siis keskitetysti yhdestä paikasta.

Global Growth -tiimimme auttaa kokonaisvaltaisesti asiakkaita, jotka haluavat kansainvälistyä tai hakea kasvua uusilta markkinoilta. Aluksi kartoitamme asiakkaan sen hetkisen tilanteen ja varmistamme, että asiakas saa tueksi tarvittavaa osaamista.

Kompassina ja oppaana kansainvälistymisen matkalla

Kansainvälistymispalvelumme on suunnattu kaikille asiakkaille toiminnan laajuudesta riippumatta. Kyseessä voi olla startup-yrittäjä, joka kaipaa tuekseen asiantuntevan kumppanin liiketoiminnan laajentuessa ensimmäistä kertaa Suomen markkinoiden ulkopuolelle. Tai asiakas voi olla jo suurempi, kansainvälisillä markkinoilla toimiva yritys, joka haluaa suunnata uusille markkinoille tai järjestää toimintansa uudelleen. 

Ratkaisumme avulla autamme navigoimaan ja ennakoimaan erilaisia näkökulmia sekä hahmottamaan uusien markkinoiden potentiaalin. Pystymme esimerkiksi helpottamaan kansainvälistymistä järjestämällä asioita paikallisesti kohdemaassa.

Ratkaisemme asiakkaan merkittävimpiä ongelmia kokonaisvaltaisesti ja räätälöidysti myös silloin, kun asiakas hakee kasvua uusilta markkinoilta. 

Kevään aikana webinaarisarja kansainvälisestä kasvusta

Aloitamme keskustelun suomalaisten yritysten kansainvälisestä toiminnasta maaliskuussa webinaarissamme. Webinaarisarjan ensimmäisessä osassa kerromme, mitä tapahtuu globaalisti tällä hetkellä, mistä aloittaa kansainvälistyminen ja miten maailmantilanne vaikuttaa kohdemarkkinan valintaan. Syvennämme teemaa kevään ja kesän aikana muilla webinaareilla, jotka ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. 

Tutustu kansainvälistymispalveluihimme