PWC Uutishuone
PWC Uutishuone

Kasvuryhmä ja Suomen PwC ovat sopineet yhteistyöstä

Kasvuryhmä on keskisuurten kasvuyritysten yhteisö, jossa “luvataan törkeesti ja sparrataan avoimesti” vertaisten kesken. Yhteisössä jaettu kasvutahto ja rohkeat teot edistävät koko Suomen kestävää kasvua. 

Suomen PwC ja Kasvuryhmä ovat sopineet yhteistyöstä, joka käynnistyy täydellä teholla syksyllä 2022. Yhteistyön tavoitteena on tukea kasvuhaluisia yrityksiä erityisesti yritysjärjestelyiden ja kansainvälistymisen saralla.

– PwC:n purpose – tarkoitus – on luoda luottamusta yhteiskuntaan ja ratkaista merkittäviä ongelmia. Meille Suomessa omistajuuden ja yrittäjyyden tukeminen on merkittävä osa tätä tarkoitusta. Osana Kasvuryhmää pystymme sitä toteuttamaan. Haluamme olla mukana jakamassa kokemuksiamme kasvusta, PwC:n partneri ja Private Company Services Leader Marko Korkiakoski toteaa. 

– Yritysjärjestelyt ja kansainvälistyminen ovat yhteisömme keskeisimmät kasvun vivut, ja uudella kumppanillamme PwC:llä on näissä paljon annettavaa. Odotamme innolla yhteistyötä suomalaisten kasvuyritysten tukemiseksi näissä teemoissa, Kasvuryhmän toimitusjohtaja Katriina Juntunen sanoo.

PwC on mukana ratkaisemassa Kasvuryhmän jäsenten konkreettisia kasvuhaasteita ja jakamassa käytännön kokemuksia yrityskauppoihin ja kansainvälistymiseen liittyvistä kysymyksistä. PwC on mukana myös rakentamassa kasvuryhmäläisille tarkoitettua avointa Kasvun pelikirjaa yhteistyössä Kasvuryhmän ydintiimin sekä muiden kumppanien kanssa.