PWC Uutishuone
PWC Uutishuone

Kati Tammilehto on nimitetty PwC Suomen vastuullisuusjohtajaksi

Yhtiömme operatiivinen johtaja (COO) ja partneri Kati Tammilehto on nimitetty PwC Suomen vastuullisuusjohtajaksi 1.11.2023 alkaen. Tammilehto raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Kauko Storbackalle. Kati jatkaa edelleen myös operatiivisena johtajana, joka on hänen päätehtävänsä.

– Kati on toiminut yritysvastuun ohjausryhmässä jo vuosia ja toiminut yhtiömme Net Zero Leaderina. Hän tuntee koko toimintamme hyvin ja vastaa myös taloudellisesta raportoinnistamme, Storbacka taustoittaa.

Aiemmin yritysvastuujohtajan tehtävässä toiminut Tiina Puukkoniemi jatkaa PwC Suomen yritysvastuun raportointi- ja varmennuspalveluiden vetäjänä. Hän keskittyy kasvavan vastuullisuusliiketoiminnan ja erityisesti kestävyysraportointiin liittyvien palveluiden kehittämiseen yhdessä tiimin kanssa.

PwC Suomen vastuullisuusjohtaja vastaa yhtiön omasta yritysvastuusta ja siihen liittyvästä raportoinnista. Hän työskentelee tiiviisti mm. yritysvastuun ohjausryhmän ja vastuullisuuden eri osa-alueista vastaavien kanssa.

– Yhtiömme toiminnan tarkoituksena on rakentaa yhteiskuntaan luottamusta ja ratkaista merkittäviä ongelmia. Tämä tarkoittaa myös sitä, että vastuullisuuden tulee olla keskiössä kaikessa toiminnassamme niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Ympäristövaikutusten huomioiminen palveluprosessimme kaikissa vaiheissa on tärkeää, mutta vähintään yhtä tärkeää on se, että olemme vastuullinen työnantaja asiantuntijoillemme ja vastuullisesti toimiva palveluntarjoaja asiakkaillemme. Haluamme olla tiennäyttäjä myös vastuullisuudessa, Tammilehto sanoo.

– Kestävyysraportointidirektiivi (Corporate Sustainability Reporting Directive, CSRD) tuo paljon uudenlaista työtä sekä asiakasyrityksillemme että meille niin asiakastyössä kuin omassa toiminnassamme. Otamme tärkeitä askelia ulkoisessa raportoinnissamme seuraavien vuosien aikana ja siirrymme kohti integroitua ja CSRD:n mukaista raportointia, Tammilehto jatkaa.