PWC Uutishuone
PWC Uutishuone
15.06.2023|

PwC:lle uusia partnerinimityksiä

PwC Suomi on nimittänyt uusiksi partnereikseen 1.7.2023 alkaen kuusi asiantuntijaa. Lisäksi aiemmin keväällä PwC nimitti uuden partnerin kyberturvallisuuspalveluihin.

Lämpimät onnittelut uusille partnereille!


Uusiksi partnereiksi 1.7.2023 alkaen on nimitetty:

Maija Ant-Wuorinen (KTM, KHT)
Maija keskittyy kansainvälistä kasvua hakevien yhtiöiden tilintarkastuspalveluihin Helsingin toimistollamme. Tyypillisesti asiakasyritykset ovat Venture Capital tai Private Equity rahoitteisia. Perinteisten tilintarkastuspalveluiden lisäksi Maijan erityisosaamiseen kuuluu rahoituskierrokset, yritysjärjestelyt sekä selviytyminen kansainvälistyvien liiketoimintojen tuomista haasteista. Parasta Maijassa on lopulta positiivinen ja iloinen ilme ja käytännönläheinen tapa ratkaista keskeisiä kysymyksiä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Maija on työskennellyt PwC:llä vuodesta 2015.

Jonna Fabian (KTM, KHT)
Jonnalla on 15 vuoden laaja-alainen kokemus suurten pörssiyhtiöiden sekä yksityisten yritysten tilintarkastuksesta useilta eri toimialoilta. Hän on hankkinut kansainvälistä kokemusta kahden vuoden komennuksella Los Angelesissa paikallisella PwC:llä. Hän on pääosin keskittynyt IFRS-standardeja soveltavien suurten pörssiyhtiöiden sekä kansainvälisten konsernien tilintarkastukseen viime aikoina. Jonna on työskennellyt PwC:llä vuodesta 2011.

Jari Kärkkäinen (KTM)
Jari on kokenut vero- ja lakipuolen digitaalisen transformaation ammattilainen, joka on erikoistunut laki-, vero- ja tulliprosessien automatisointiin sekä strategisten suunnitelmien luomiseen julkisella ja yksityisellä sektorilla. Hän on työskennellyt PwC:llä vuodesta 2015.


Samuli Lehto (DI)
Samuli on kokenut liikkeenjohdon konsultti, tiiminvetäjä ja IT-ammattilainen. Samulin erityisosaamista ovat suuret liiketoiminnan ja IT:n muutoshankkeet, IT-strategia, yritysarkkitehtuurit, IT-hankinnat ja operointimallit. Samuli on työskennellyt PwC:llä vuodesta 2019.


Niklas Nyman (KTM, KHT)
Niklas on finanssisektorin tilintarkastusammattilainen, joka on syventynyt erityisesti pankki- ja varainhoitosektorin asiakkuuksiin käsittäen isompia pörssiyhtiöitä ja perheyhtiöitä. Niklaksella on myös vahva ja laaja kokemus muilta toimialoilta, muiden muassa energia-, logistiikka- ja erilaisista tuotantoyhtiöistä. Hän on työskennellyt PwC:llä vuodesta 2013.


Jukka Torkkeli (KTM, KHT)
Jukalla on monipuolista kokemusta pörssiyhtiöiden ja listaamattomien yritysten tilintarkastuksista useilta eri toimialoilta sekä kansainvälisistä IFRS-tilinpäätösstandardeista kotimaisen tilinpäätösraportoinnin viitekehysten lisäksi. Viime vuosien aikana Jukka on keskittynyt keskikokoisten listayhtiöiden sekä ulkomaisten konsernien Suomen tytäryritysten tilintarkastukseen. Jukka on työskennellyt PwC:llä vuodesta 2011.

 

Uusi partneri PwC:n kyberturvallisuuspalveluihin


Antti Herrala (MBA, BA Hons, B.Eng)
Antti Herrala on nimitetty partneriksi PwC Suomen kyberturvallisuuspalveluihin 1.5.2023 alkaen. Antilla on vahva kokemus asiantuntijapalveluiden liiketoiminnan johtamisesta, myynnistä ja kehittämisestä sekä yli kahdenkymmenen vuoden kokemus kyberturvallisuuden ja riskienhallinnan konsultoinnista suuryrityksissä ja julkisella sektorilla. Antti siirtyi PwC:lle Deloittelta.