PWC Uutishuone
PWC Uutishuone
22.11.2017|

PwC:lle vuoden 2018 Great Place to Work -sertifikaatti

Suomen PwC:lle on myönnetty Great Place to Work® -sertifikaatti. Tämä on nyt toinen kerta, kun yhtiö sai sertifikaatin. Yhtiö oli alkuvuodesta 2017 Suomessa ensimmäinen isojen yhtiöiden sarjaan (yli 500 työntekijää) osallistunut taho, jolle sertifikaatti myönnettiin.

Nyt saatu, järjestyksessään toinen sertifikaatti on voimassa vuoden kerrallaan eli lokakuun loppuun 2018, jolloin on aika osallistua Great Place to Work -kilpailuun uudelleen.

Great Place to Work -sertifikaatin saa yritys, jonka Trust Index © -henkilöstökyselyn tulokset ovat vähintään 70 % sekä kokonaisuudessaan että ennalta määriteltyjen taustamuuttujien (sukupuoli, asema organisaatiossa) mukaan. Trust Index -henkilöstökysely mittaa työntekijöiden kokemusta työpaikastaan, ja mittaria käytetään tällä hetkellä yli 50 maassa.

Meidän suurimpia tavoitteitamme on olla paras työpaikka asiantuntijoillemme. Rakennamme myös kulttuuria, jonka vuoksi niin työntekijät kuin asiakkaat haluavat valita meidät. Lähdimme mukaan Great Place to Work -kilpailuun haastaaksemme itsemme tässä tavoitteessamme. Nyt jo toista kertaa saatu sertifikaatti ja edellisvuodesta kohonneet tulokset kertovat, että olemme edenneet hyvin tavoitteessamme. Olen ylpeä PwC:läisistä ja yhteisestä saavutuksestamme, PwC Suomen toimitusjohtaja Mikko Nieminen toteaa.

Suomen Great Place to Workin toimitusjohtajan Katriina Grönqvistin mukaan sertifiointi tarjoaa läpinäkyvän keinon nostaa esiin kasvavan joukon yrityksiä, joissa on onnistuttu esimerkillisesti hyvän työpaikan luomisessa.

Sertifioinnin avulla pyritään haastamaan suomalaisia työpaikkoja kehittämään organisaatioitaan: mitä enemmän sertifioituja organisaatioita, sitä suurempi joukko hyviä työpaikkoja rakentamassa parempaa työelämää ja toteuttamassa sosiaali- ja terveysministeriön 2020-hankkeen mukaista tavoitetta nostaa Suomen työelämä Euroopan parhaaksi vuoteen 2020 mennessä, Grönqvist sanoo.