PWC Uutishuone
PWC Uutishuone

PwC:n ja Slushin yhteistyö jatkuu jo 12. vuotta

Suomen PwC on jälleen yksi kansainvälisen startup-tapahtuman Slushin avainkumppaneista. Yhteistyö on jatkunut hedelmällisenä jo vuodesta 2010.

Slush vuonna 2017. Kuva: Kai Kuusisto

Suomen PwC ja Slush ovat sopineet yhteistyöstä Slush 2022 -tapahtumassa, joka järjestetään tänä vuonna Helsingin Messukeskuksessa 17.–18. marraskuuta. Tapahtumaan odotetaan jälleen tuhansia osallistujia.

– On mahtavaa, että saamme taas toimia maailman johtavan startup-tapahtuman avainkumppanina. Pitkäaikainen sitoutumisemme kumppanuuteen osoittaa, kuinka merkittävänä näemme Slushin ja samalla koko startup-ekosysteemin roolin tämän päivän ja tulevaisuuden maailmassa. Odotamme marraskuuta innolla jo nyt, PwC Suomen partneri ja PwC:n EMEA-alueen Startup/Scaleup Leader Marko Korkiakoski toteaa.

Slushin toimitusjohtajan Eerika Savolaisen mukaan Slush jatkaa ilolla jo pitkään jatkunutta yhteistyötä PwC:n kanssa.

– PwC on ollut startup-yhteisön pitkäaikainen ja tärkeä tukija ja luonut yhteyksiä toimialaosaamisen vakiintuneiden käytäntöjen ja startup-yritysten tuoreiden innovaatioiden välille. Toivotamme ilolla PwC:n jälleen tervetulleeksi jakamaan maailmanluokan asiantuntemustaan koko yhteisölle, Savolainen puolestaan sanoo.

Lisätietoja:
Marko Korkiakoski, marko.korkiakoski@pwc.com, +358 50 368 4530
Kateryna Kondrunina, kateryna.kondrunina@pwc.com, +358 40 8366315

Lue lisää: PwC/Slush