PWC Uutishuone
PWC Uutishuone
27.05.2019|

Suomen PwC:lle seitsemän uutta partneria

Partnereiksi on nimitetty 1.7.2019 alkaen seuraavat asiantuntijat:

Jeroen BusJeroen Bus (MBA)

Jeroen johtaa PwC:llä kiinteistöalan transaktioihin keskittynyttä tiimiä. Transaktiopalveluiden lisäksi Jeroenilla on vuosien kokemus muun muassa tilintarkastuksesta, taloudellisten tietojen raportoinnista ja sisäisestä valvonnasta. Jeroen on työskennellyt Suomen PwC:n lisäksi Sveitsin ja Alankomaiden PwC:llä. Suomen PwC:n palvelukseen hän on astui vuonna 2007.

Risto HuovinenRisto Huovinen (maatalous- ja metsätieteiden maisteri, MMM)

Risto vastaa PwC:n Riskienhallintapalvelut-ryhmässä data-analytiikkapalvelujen kehityksestä. Lisäksi Risto vetää useiden kansainvälisten ja kotimaisten asiakkaidemme  varmennus- ja liiketoiminnan kehityshankkeita. Ristolla on data-analytiikan lisäksi kokemusta mm. toimitusketjun hallinnan hankkeista sekä IT-järjestelmien käyttöönottoprojekteista erityisesti SAP-ympäristöissä. Risto aloitti PwC:llä vuonna 1999.

Marko KoskiMarko Koski (MBA, DI)

Marko tukee asiakkaitamme yritysjärjestelyissä, erikoisalanaan yrityskauppojen integraatio, divestoinnit, strategia ja uudelleenjärjestelyt. Hänellä on runsaasti kokemusta järjestelyiden suunnittelusta ja läpiviennistä usealta toimialalta. Marko on työskennellyt PwC:llä vuodesta 2016 lähtien.

Jari LappalainenJari Lappalainen (OTK, VT, KTM)

PwC:llä vuodesta 2012 työskennellyt Jari toimii Omistajayrittäjäpalvelut-ryhmässä laki- ja veropalveluiden asiantuntijoiden esimiehenä Itä- ja Pohjois-Suomessa. Jarilla on monipuolinen kokemus konsultoinnista vero- ja yhtiöoikeudellisissa kysymyksissä perheomisteisissa sekä omistajavetoisissa yhtiöissä.

Maarit PokkinenMaarit Pokkinen (OTK)

Maarit johtaa PwC:llä arvonlisävero-, valmistevero– ja tulliasioihin erikoistunutta asiantuntijoiden joukkoa. Maaritilla on runsaasti kokemusta kansainvälisen liiketoiminnan verotuksesta, yritysjärjestelyistä, finanssisektorista ja ERP-liitännäisistä arvonlisäverokysymyksistä. Hän aloitti uransa PwC:llä vuonna 2000. Maarit on työskennellyt Suomen PwC:n lisäksi USA:n PwC:llä.

Jukka PurolaJukka Purola (DI)

Yrityksen liiketoiminnan strategiseen kehittämiseen ja operaatioiden tehostamiseen erikoistunut Jukka työskentelee PwC:llä Liikkeenjohdon konsultointi -liiketoimintayksikössä. Jukalla on vahva kansainvälisen konsultoinnin tausta sekä kokemusta palveluliiketoiminnan johtamisesta. Jukka aloitti PwC:llä vuonna 2017.

Riikka SaariRiikka Saari (KTM)

Vuonna 2015 PwC:llä aloittanut Riikka työskentelee yritysjärjestelypalveluiden parissa erityisesti pääomasijoittaja-asiakkaille. Riikan erikoisalaa on taloudellinen due diligence niin ostajien kuin myyjien lukuun sekä yrityskaupan sopimustekninen ja kauppahintamekanismiin liittyvä konsultointi.

 

Lämpimät onnittelut Jeroen, Risto, Marko, Jari, Maarit, Jukka ja Riikka!