PWC Uutishuone
PWC Uutishuone
19.06.2018|

Jussi Nokkala nimitetty PwC Suomen Sustainability & Climate Change Leaderiksi

Jussi Nokkala on nimitetty PwC Suomen Sustainability & Climate Change Leaderiksi 1.7.2018 alkaen.

Jussi Nokkala

Jussi on toiminut PwC:llä yritysvastuupalveluiden tiimissä vuodesta 2011 alkaen. Hän on osallistunut vahvasti PwC:n yritysvastuupalveluiden kehittämiseen ja vastasi mm. joulukuussa 2017 lanseeratun Climate Performance Analytics -työkalun luomisesta.

Työkalun avulla päästään ensimmäistä kertaa hyödyntämään datamuotoisesti globaalia CDP-tietokantaa. Sen avulla saadusta analytiikasta on eniten hyötyä yrityksille, joilla on merkittäviä kasvihuonekaasupäästöjä tai joiden arvoketjuun kuuluvien yhtiöiden kasvihuonekaasupäästöt ovat yritykselle oleellisia. Analyysit ovat hyödyllisiä myös yrityksille, jotka raportoivat CDP:lle tai ovat tällaisen yhtiön toimittajia tai liiketoimintakumppaneita.

On hienoa päästä jatkamaan Sirpan johtamaa työtä ja yritysvastuupalveluiden kehittämistä yhdessä meidän huippuasiantuntijoiden kanssa. Olemme edistyksellisiä mm. ilmastodata-analytiikassa, vastuullisen sijoittamisen palveluissa sekä muun kuin taloudellisen tiedon raportointiasioissa. Jatkamme määrätietoista työtä kehitystyötä  asiakkaidemme hyväksi, Jussi toteaa.

Yritysvastuun palveluita PwC:llä pitkään pitkään johtanut Sirpa Juutinen jatkaa edelleen PwC:n partnerina ja asiakastyön tekemistä. Sirpa on nimitetty PwC-ketjun Global Sustainability Steering Boardiin, joka johtaa ja koordinoi 57 eri PwC-maassa toimivien yritysvastuupalvelutiimien toimintaa. Hän toimii lisäksi PwC Suomen Corporate Responsibility Partnerina ja Diversity & Inclusion Partnerina vastaten näissä tehtävissä PwC Suomen toimitusjohtajalle Mikko Niemiselle.

Onnea niin Jussille kuin Sirpalle nimityksistä!