PWC Uutishuone
PWC Uutishuone

Mitä me teemme ilmaston hyväksi?

Ilmastonmuutos huolestuttaa sekä meitä että asiakkaitamme. Sen vuoksi olemme kehittäneet omaa toimintaamme, ja autamme myös asiakkaitamme kohtaamaan ilmastonmuutoksen mukanaan tuomat haasteet. Teemme vastuullisuustyötä monella saralla, ja 22.9.2019 alkaneen ilmastoviikon innoittamana listasimme muutamia ilmastoon liittyviä esimerkkejä:

YK:n ilmastoviikko 2019
  • Kompensoimme lentomatkustuksesta aiheutuneet päästömme sijoittamalla erilaisiin CO2-kompensaatiohankkeisiin ja -projekteihin.
  • PwC:n Helsingin-toimistolla on ollut Green Office -merkki vuodesta 2010 alkaen. Kiinteistössämme käytetään ainoastaan uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä ja kierrätämme muovijätteen.
  • Olemme myös luopuneet henkilökohtaisista roskiksista. Käyttämättä jää näin vuositasolla n. 30 000 muovipussia.
  • Climate Performance Analytics -työkalumme auttaa organisaatioita ymmärtämään, kuinka hyvin johtaminen ja siihen liittyvät prosessit kohtaavat sijoittajien raportointiodotukset kasvihuonekaasupäästöjen taloudellisista vaikutuksista.

Lisää vastuullisuustyöstämme voit lukea vuoden 2018 yritysvastuukatsauksestamme. Vuoden 2019 katsauksen julkaisemme 31.10.2019.