PWC Uutishuone
PWC Uutishuone

Pond avasi toimiston Suomeen – PwC:n brändilähtöinen design-yksikkö aloittaa Helsingissä

Tukholmalainen design-toimisto Pond laajentaa palvelunsa Suomen markkinoille. Pond on erikoistunut brändilähtöiseen palvelumuotoiluun, joka antaa brändeille suunnan ja tarkoituksen sekä luo niitä määrittelevät kokemukset.

POND

PwC-ketju osti Pondin viime vuonna luovaksi yksikökseen. Pondin Tukholman yli 70 hengen tiimi palvelee mm. Jameson, Urban Ears, Stadium ja Volkswagen asiakkaita uudesta 1500 m2:n Experience Centeristä. Nyt Suomen Pond-yksikkö palvelee suomalaisia asiakkaita yhdessä Ruotsin Pondin ja PwC:n asiantuntijoiden kanssa.

“Suomessa on maailman johtavaa design-kyvykkyyttä. Me tuemme sitä vahvalla brändistrategian osaamisella”, Pondin toimitusjohtaja Dan Josefsberg toteaa.

“Ihmisiä pommitetaan erilaisella markkinoinnilla ja viesteillä. Ainoa keino erottautua joukosta on tehdä jotain toisin; brändit eivät muodostu siitä, mitä ne sanovat, vaan mitä ne tekevät. Tämän brändilähtöisen palvelun ja kokemuksen luomisessa me autamme asiakkaitamme”, PwC Suomen Pond-yksikön vetäjä Heikki Härkönen jatkaa. Heikin lisäksi ydintiimiin kuuluvat Antti Kilpelä ja Roope Leikoski.

“Digitaalinen ympäristö ajaa yrityksiä uudistamaan nykyisiä tuotteita ja palveluita sekä luomaan uusia sellaisia. Pondin osaaminen istuu saumattomasti PwC:n jo olemassa olevaan strategia-, digi-, teknologia- ja prosessikonsultointiin: voimme auttaa asiakkaitamme innovoimaan uusia tuotteita ja palveluita, joiden suunnittelu lähtee markkina- ja asiakastarpeesta ja parhaasta asiakaskokemuksesta”, PwC Suomen Digital Consulting Leader Petri Salo summaa.

Lisätietoja:

Antti Kilpelä, Service Design Director, puh. 040 572 9239

Roope Leikoski, Creative Director, puh. 040 835 7636

 

PwC auttaa yrityksiä kasvamaan, toimimaan tehokkaasti ja raportoimaan luotettavasti jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Apunasi on Suomessa yli 1 000 asiantuntijaa ympäri maan. Palveluitamme ovat liikkeenjohdon konsultointi, yritysjärjestelypalvelut, veroneuvonta, lakipalvelut, riskienhallinta sekä tilintarkastus- ja muut varmennuspalvelut. Tarkoituksenamme on rakentaa yhteiskuntaan luottamusta ja ratkaista asiakkaidemme merkittävimpiä ongelmia. Lisää tietoa: www.pwc.fi. Twitter: @PwC_Suomi.

PwC toimii 158 maassa yli 236 000 asiantuntijan voimin. Nimi PwC viittaa PwC-ketjuun ja/tai yhteen tai useampaan sen jäsenyritykseen, joista jokainen on oma itsenäinen yhtiö. Lisää tietoa: www.pwc.com/structure.