PWC Uutishuone
PWC Uutishuone
24.06.2019|

PwC ilmaisee jälleen tukensa Pride-tapahtumalle

Helsinki Pridea vietetään tänä vuonna 24.–30.6.2019. Pride-viikko näkyy PwC:n Ruoholahden-toimiston seinille ripustettavissa sateenkaarilakanoissa sekä PwC:n somekanavissa.

Haluamme että PwC:llä jokainen voi loistaa.

Globaalista työvoimastamme moni edustaa LGBT+-yhteisöä, ja vaikka asenteissa on tapahtunut positiivista muutosta, LGBT+-yhteisön jäsenet kohtaavat yhä haasteita työ- ja arkielämässä eri puolilla maailmaa. PwC haluaa tukea henkilöstöään tekemällä näkyväksi arvojaan ja globaaleja ihmisoikeuksia”, PwC Suomen Diversity & Inclusion Partner Sirpa Juutinen sanoo.

PwC:n oman yritysvastuun neljästä painopistealueesta yksi on monimuotoisuus.

Olemme siinä valinneet sukupuolten tasa-arvon lisäksi toiseksi monimuotoisuuden alueeksi sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen tasa-arvon edistämisen. Käytännössä tämä tarkoittaa muun muassa partnereillemme suunnattua ns. Unconcious bias -koulutusta tunnistaaksemme omat piilevät ennakkoluulomme paremmin. Koulutusta tullaan järjestämään kaikille esimiesasemassa toimiville ja jossakin muodossa myös koko henkilöstölle”, Juutinen kertoo.

Lue lisää: www.pwc.com/lgbt

 

Kirjoittaja Sirpa Juutinen toimi PwC Suomen partnerina ja yritysvastuujohtajana joulukuusta 2003 kesäkuuhun 2021. Yritysvastuun uranuurtajana Suomessa tunnettu Sirpa on vienyt vastuullisuusasioita pitkäjänteisesti ja menestyksekkäästi eteenpäin niin PwC:llä kuin asiakkaidemme liiketoiminnassa.

PwC-uransa jälkeen Sirpa vaikuttaa mm. Outokummun ESG-neuvottelukunnassa.