PWC Uutishuone
PWC Uutishuone
25.06.2018|

PwC ilmaisee tukensa Pride-tapahtumalle

Helsinki Pride -viikkoa vietetään tänä vuonna juhannuksen jälkeisellä viikolla 25.6.–1.7.2018. Mukaan yli 80:een tapahtumaan odotetaan 70 000 ihmistä. Viikko huipentuu Pride-kulkueeseen.

PwC ilmaisee tukensa Pride-tapahtumalle

”Viime vuosina yhteiskunnissa ympäri maailman on nähty kasvavaa hyväksymisen ja kunnioituksen kulttuuria eri seksuaali- ja sukupuolivähemmistöryhmiä kohtaan. Myönteisistä muutoksista huolimatta myös LGBT+-ihmisten syrjintää ja vastustusta vähemmistöjen oikeuksia kohtaan esiintyy edelleen eri puolilla maailmaa – myös Suomessa”, PwC:n Diversity & Inclusion Partner Sirpa Juutinen toteaa.

PwC-ketju kunnioittaa lakeja kaikissa toimintamaissamme mutta haluaa myös tehdä enemmän: emme hyväksy minkään ryhmän – mukaan lukien LGBT+-vähemmistöt – syrjintää. Olemme ottaneet seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeudet huomioon myös PwC Suomen tasa-arvopolitiikassa; päämääränämme on tasa-arvioinen ja kaikkia kunnioittava työpaikka.

”Haluamme osoittaa tukea asialle aiempaa näkyvämmin kiinteistöömme Pride-viikon ajaksi kiinnitettävin sateenkaarilipuin”, Sirpa kertoo.

#Pride #PrideMatters #BeYourself