PWC Uutishuone
PWC Uutishuone

PwC ja Perheyritysten liitto uusivat kumppanuussopimuksen

Suomen PwC ja Perheyritysten liitto ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, joka ulottuu aina vuoteen 2024 asti. Sopimus vahvistaa jo 20 vuoden ajan kestäneen yhteistyön jatkumisen ja PwC:n strategisen kumppanuuden Perheyritysten liiton kanssa. 

PwC ja Perheyritysten liitto uusivat kumppanuussopimuksen

Yhteistyösopimus allekirjoitettiin tiistaina 17.11.2020 PwC:n Ruoholahden-toimipisteessä. Allekirjoittajina olivat PwC:n toimitusjohtaja Mikko Nieminen ja partneri Kari Stenqvist sekä Perheyritysten liiton hallituksen puheenjohtaja Philip Aminoff ja toimitusjohtaja Auli Hänninen.

PwC on toiminut Suomessa noin 65 vuotta, joiden aikana yrittäjät ovat olleet meille aivan keskeinen sidosryhmä ja yrittäjyys teema, jota olemme halunneet tukea. Perheyritysten liitto on ollut vahvasti omalla toiminnallaan edistämässä paremman toimintaympäristön luomista yrityksille Suomessa”, PwC:n toimitusjohtaja Mikko Nieminen taustoittaa. 

Yhteistyökumppaneilta haetaan parasta mahdollista osaamista Perheyritysten liiton jäsenyritysten tueksi. Jäsenemme arvostavat erityisesti PwC:n veroasiantuntemusta ja perheyrityksiin liittyvää juridista huippuosaamista. Jo kaksi vuosikymmentä kestänyt kumppanuus jatkuu hyvissä merkeissä”, Auli Hänninen sanoo. 

Yhteistyöhön kuuluu muun muassa asiantuntijuuden ja näkemysten jakaminen yhteisten seminaarien ja tilaisuuksien kautta.

Ehkä tärkeimpänä asiana kumppanuudessa on mahdollisuus verkostoitua ja oppia niin perheyrittäjyydestä kun operatiivisen liiketoiminnan pyörittämisestä hyvin avoimessa ja keskustelevassa ilmapiirissä”, kumppanuudesta vastaava PwC:n partneri Kari Stenqvist sanoo. 

Globaali PwC-ketju on aloittanut äskettäin yhteistyön kansainvälisen perheyritysjärjestön FBN Internationalin kanssa. 

Uskomme, että saamme tästä kumppanuudesta uusia ideoita ja mahdollisuuksia hyödynnettäväksi myös meille Suomeen”, Stenqvist toteaa.