PWC Uutishuone
PWC Uutishuone

PwC Suomi jälleen mukana Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyssä

Suomen PwC on jälleen mukana tukemassa pohjoismaista Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyä. Toimimme tänä vuonna kultasponsorina kahdelle Suomen joukkueelle, Espoolle ja Helsingille.

Kuva: J. Nanfeldt

Team Rynkeby on pohjoismainen hyväntekeväisyyshanke, jossa pyöräilyjoukkueet ympäri Eurooppaa polkevat heinäkuussa Pariisiin tavoitteena tukea vakavasti sairaita lapsia. PwC Suomi on toiminut Team Rynkeby -pyöräilyjoukkueen tukijana useana vuonna aiemminkin.

– PwC:n keskeisiä arvoja ovat välittäminen ja yhdessä tekeminen. Koemme, että nämä arvot toteutuvat hyvin myös Team Rynkebyssä, PwC Suomen Brand & Communications Leader Kaisa Heikkinen taustoittaa.

Suomessa Rynkebyn keräämät varat jaetaan Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle, jossa tuki kohdistuu lasten syövän tutkimukseen ja hoitojen kehitykseen, sekä Sylva ry:lle, jonka tuki menee syöpää sairastavien lasten, nuorten ja heidän perheidensä hyväksi. Koska joukkueen jäsenet vastaavat itse treeni- ja matkakulujensa rahoittamisesta, yritysten tuki menee suoraan syöpäsairaiden lasten ja syövän tutkimuksen hyväksi. Hankkeen hallinnolliset kulut kattavat yhdessä Eckes-Granini sekä tuen kohteena olevat organisaatiot.

– Ilman yritysten tukea emme voisi lahjoittaa Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle sekä Sylva ry:lle niin merkittäviä summia. Keräysvaroilla on mahdollistettu useita tärkeitä tutkimushankkeita, taustoittaa Team Rynkebyn Suomen maajohtaja Lea Koivisto.

Vuonna 2022 Suomen Team Rynkebyn kokonaiskeräystulos oli huimat 912 463,70 euroa.

Kohti Pariisia

Osallistujat Rynkebyn joukkueisiin on valittu tuhansien hakijoiden joukosta. Tällä kaudella hyväntekeväisyyspyöräilyhankkeeseen osallistuu yli 2000 pyöräilijää ja 500 huoltotiimiläistä. He ovat jakautuneet 65 paikalliseen joukkueeseen. Joukkueita on yhdeksästä maasta.

Tänä vuonna Team Rynkeby lähtee matkalle 7. heinäkuuta.