PWC Uutishuone
PWC Uutishuone
04.11.2019|

PwC vahvisti lakipalveluitaan Pirkanmaalla

PwC:n asiakkaille Pirkanmaan alueella on jatkossa tarjolla entistä monipuolisempaa liikejuridiikan asiantuntemusta, kun Iiris Lappalainen liittyi Tampereen-toimistomme vahvuuteen.

PwC:llä jo aikaisemmin urallaan työskennellyt Iiris on yritysjuridiikan moniosaaja: palettiin kuuluvat yhtiöoikeudellinen neuvonta, sopimukset, yrityskaupat ja yritysjärjestelyt sekä kokonaisvaltainen riskienhallinta. 

Ennen PwC:lle paluutaan Iiris toimi Elenialla yrityslakimiehenä. Lisäksi hän on toiminut pankkilakimiehenä perhe- ja jäämistöoikeudellisten sekä kiinteistöoikeudellisten toimeksiantojen parissa.

Pidän työssäni erityisesti siitä, että saan tehdä yhteistyötä monia eri toimialoja edustavien  yrittäjien ja yritysten kanssa. Toisaalta PwC:n omistajayrittäjäpalveluissa huomioidaan yrityksen lakiasioiden lisäksi myös henkilökohtaisen perhevarallisuuden hoitaminen. Näin ollen ei varmasti löydy kahta samanlaista kokonaisuutta, jota lakipalveluissa hoidamme, Iiris sanoo.

PwC:n lakipalvelut ovat kasvaneet vauhdilla viime vuosien aikana. Juristeja on jo yli 30.

Suurena motivaattorina paluuseeni toimi halu työskennellä asiakasrajapinnassa ja toisaalta mahdollisuus laajentaa PwC:n lakipalveluiden tarjontaa myös Pirkanmaan alueella”, Iiris toteaa.