PWC Uutishuone
PWC Uutishuone
08.08.2023|

PwC:n johtoryhmään uusia nimityksiä

PwC Suomen johtoryhmään on nimitetty uusia jäseniä 1.7.2023 alkaen.


KTM Tytti Bergman on nimitetty PwC Suomen Human Capital Leaderiksi sekä johtoryhmän jäseneksi 1.7.2023 alkaen. Tytillä on laaja kokemus henkilöstötoimintojen, johtamisen ja yrityskulttuurin kehittämisestä sekä henkilöstöjohtajan tehtävistä useista eri yrityksistä ja erilaisilta toimialoilta. Tytti siirtyi PwC:lle Thermo Fisher Scientific Oy:ltä.


KTM, KHT
Ylva Eriksson on nimitetty PwC Suomen Territory Risk and Quality Leaderiksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.7.2023 alkaen. Ylvalla on pitkä kokemus kotimaisten ja kansainvälisten yritysten tilintarkastuksesta. Hänen erityisosaamisalueisiinsa kuuluvat kotimaiset ja IFRS:n tilinpäätösstandardit ja hyvät corporate governance -käytännöt. Ylva on työskennellyt PwC:llä vuodesta 1997 alkaen.


KTM
Anne Launis on nimitetty PwC Suomen Private Business Leaderiksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.7.2023 alkaen. Anne on työskennellyt PwC:llä vuodesta 2005 alkaen, ja hänellä on laaja kokemus veroneuvonnasta useilta eri toimialoilta. Annen erityisosaamista ovat yritys- ja omistusjärjestelyt sekä kasvu- ja perheyritysten neuvontapalvelut. 


MBA
Kimmo Nieminen on nimitetty PwC Suomen Advisory-palveluiden johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.7.2023 alkaen. Kimmolla on pitkä kokemus kannattavuuden parantamisesta, yrityskaupoista, yritysten rakenteiden ja toimintamallien sekä tuotannon ja tuoteportfolion yksinkertaistamisesta. Kimmo on työskennellyt PwC:llä vuodesta 2008 alkaen.

Paljon onnea uusista nimityksistä!

PwC:n johtoryhmän jäseninä jatkavat 1.7.2023 toimitusjohtajana aloittanut Kauko Storbacka (pj), Tax & Legal Services Leader Markku Hakkarainen, Assurance Leader Pasi Karppinen sekä COO Kati Tammilehto.