PWC Uutishuone
PWC Uutishuone

PwC:n lakipalveluita vahvistamaan kaksi kiinteistötransaktioihin erikoistunutta lakimiestä

PwC:n lakipalveluiden 30 liikejuridiikan asiantuntijan joukko vahvistuu loppuvuodesta, kun  kiinteistötransaktioihin ja kiinteistöalan oikeudellisiin kysymyksiin erikoistuneet Tiia Rokka ja Elisa Panula liittyvät osaksi M&A Legal -tiimiä.

Tiialla on useiden vuosien kokemus kiinteistötransaktioista, urakka- ja rakennuttamissopimuksista sekä kiinteistökehityshankkeisiin liittyvistä oikeudellisista kysymyksistä. PwC:lläkin aikaisemmin työskennellyt Tiia palaa nyt PwC:lle KPMG:n lakipalveluista, mitä ennen hän työskenteli lakimiehenä Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co:lla. Ennen lakimiesuraa Tiia on lisäksi toiminut yli 10 vuoden ajan kiinteistönvälittäjänä ja hoitaa nykyisin myös julkisen kaupanvahvistajan tehtäviä.

Elisa on erikoistunut kiinteistötransaktioihin, kiinteistöihin ja rakentamiseen liittyviin sopimuksiin ja järjestelyihin sekä rahoitus- ja vakuusjuridiikkaan. Myös Elisa siirtyy PwC:lle KPMG:ltä, jota ennen hän työskenteli Asianajotoimisto DLA Piper Finlandin Real Estate -ryhmässä sekä Valtiokonttorin yritysluotoissa.

Lakimiehemme neuvovat kiinteistötransaktioiden lisäksi kiin­teis­tö­si­joit­ta­jia ja -ke­hit­tä­jiä sekä rakennuttajia ja kiinteistöjen käyt­tä­jiä monimuotoisissa kiinteistökehityshankkeissa sekä kiinteis­tö­oi­keut­ta kos­ke­vis­sa muissa toi­mek­sian­nois­sa ja pro­jek­teis­sa. On hienoa saada Tiia ja Elisa vahvistamaan tiimiämme”, sanoo PwC:n lakipalveluiden vetäjä, partneri Elina Kumpulainen.


*****