PWC Uutishuone
PWC Uutishuone

#PwCxSlush - kasvua, kansainvälistymistä, teknologiaa ja innovaatiota

Maailman johtava startup- ja teknologiatapahtuma Slush valtaa jälleen Helsingin 4.–5. joulukuuta. Päätapahtumaan odotetaan kahden päivän aikana jälleen noin 20 000 kävijää, 2 600 startup-yrittäjää, 1 600 sijoittajaa ja 600 toimittajaa ympäri maailman. Slushissa etsitään ja tuodaan yhteen uusia teknologioita hyödyntäviä yrityksiä, jotka tähtäävät kasvuun ja kansainvälistymiseen rahoittajien, sijoittajien ja kumppanuuksien voimin. Palo ja intohimo parantaa ja kehittää maailmaa on käsin koskeltavissa.

Slush vuonna 2017. Kuva: Kai Kuusisto

PwC on toiminut Slushin kumppanina jo vuodesta 2010, joista viimeiset neljä vuotta Slushin globaalina kumppanina. Tänä aikana sekä Slush että PwC ovat kehittyneet paljon. Tahto ja kyvykkyys auttaa yrittäjiä kasvussa ja kansainvälistymisessä startup-vaiheen yrityksistä pörssiyhtiöihin on vahvistunut vuosi vuodelta.

Tuemme kasvua hakevia yrityksiä entistä monipuolisemmin muun muassa kansainvälistymiseen liittyvissä käytännön asioissa ja taloushallinnon palveluissa pitäen asiakkaidemme liiketoiminnan kaiken tekemisen ytimessä”, summaa PwC:n omistajayrittäjäpalveluiden liiketoimintajohtaja Marko Korkiakoski.

Slush tarjoaa eri asioita eri kohderyhmille ja tarpeisiin. Slush tunnetaan yhä parhaiten startupien ja sijoittajien kohtaamispaikkana, mutta erityisesti viimeisten vuosien aikana myös suuremmat yhtiöt ovat nähneet sekä päässeet hyödyntämään Slushin tuomaa lisäarvoa liiketoiminnalle.

Mahdollistamme toimintamalleillamme eri kokoisille yrityksille startup-yhteistyön kautta uutta kasvua, liiketoimintoja, ajattelumalleja sekä innovaatioita”, kertoo startup- ja kasvuyrityksien parissa työskentelevä Niko Rantala.

PwC:lle yhteistyö Slushin kanssa on tarkoittanut ikkunaa tulevaisuuteen sekä mahdollisuutta olla mukana vaikuttamassa yksittäisen yhtiön kasvuun ja kehitykseen. Slush-yhteistyö on myös sisäisesti tarjonnut monelle mahdollisuutta olla mukana uuden kehittämisessä.

On ollut mahtava nähdä, miten Suomi ja suomalaiset yhtiöt otetaan vastaan kansainvälisesti. Tätä haluamme mahdollistaa ja tukea lisää niin Suomen kuin globaalin verkostomme avulla”, Korkiakoski lisää.

Miten voisimme olla sinulle avuksi? Tavataan Slushissa ja jutellaan aiheesta lisää!

#PwCxSlush  – yrittäjien, kasvun, ja liiketoiminnan tukena!