PWC Uutishuone
PWC Uutishuone

Suomen PwC allekirjoitti ilmastositoumuksen

Suomen PwC on liittynyt Helsingin kaupungin ja elinkeinoelämän Ilmastokumppanit-verkostoon, jossa on mukana jo yli 60 suurta yritystä ja tukijäsentä. Verkoston jäsenet vähentävät kasvihuonepäästöjä ja hillitsevät ilmastonmuutosta yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa.

Ilmastokumppanit-verkoston jäsenenä teimme ilmastositoumuksen, jossa sitoudumme kehittämään ilmastoystävällistä liiketoimintaa. Ilmastomuutosasiat koskettavat meistä jokaista, ja yrityksenä haluamme tehdä osamme ja olemmekin sitoutuneet vähentämään kasvihuonepäästöjä, yritysvastuupalveluista ja monimuotoisuudesta PwC:llä vastaava partneri Sirpa Juutinen sanoo.

PwC Suomen hallituksen puheenjohtaja Pekka Loikkanen allekirjoitti ilmastositoumuksen Helsingin kaupunginjohtajan Jussi Pajusen kanssa keskiviikkona 26.4.2017.

Ympäristöasiat ovat osa vastuullisuusstrategiaamme ja -työtämme. Olemme olleet mm. vuodesta 2010 lähtien GreenOffice-toimisto, mikä myös velvoittaa meitä kehittämään toimintaamme jatkuvasti ympäristön hyväksi. Ilmastositoumuksessamme olemme sitoutuneet mm. hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen henkilömäärään suhteutettuna neljällä prosentilla (2016-2020) sekä etäneuvottelulaitteiden käytön lisäämiseen 10 prosentilla (2016–2020), Juutinen kertoo.

Lisää PwC Suomen vastuullisuudesta voit lukea yritysvastuukatsauksestamme ja internetsivuiltamme.