PWC Uutishuone
PWC Uutishuone
28.05.2018|

Suomen PwC:lle kahdeksan uutta partneria

Partnereiksi on nimitetty 1.7.2018 alkaen:

Jukka Karinen (KTM, KHT)
Tilintarkastuksen asiantuntija Jukka on erikoistunut pienten ja keskisuurten pörssiyhtiöiden tilintarkastuksiin sekä yritysten sisäisen valvonnan prosessien arviointiin ja kehittämiseen. Lisäksi Jukalla on usean vuoden kokemus järjestelmätarkastuksista ja muista varmennuspalveluista. Jukka on työskennellyt PwC:llä vuodesta 2004 lähtien.

 

Elina Kumpulainen (OTK, VT)
Elina toimii PwC:n Lakipalvelut-ryhmän vetäjänä. Elina tiimeineen avustaa asiakkaita liikejuridiikan eri osa-alueilla. Elina itse on erikoistunut yritysjärjestelyihin ja -kauppoihin, konsernien ja julkisen sektorin toimijoiden rakennejärjestelyihin, sekä kilpailu- ja hankintajuridiikkaan. Elina aloitti PwC:llä vuonna 2006.

 

Juuso Laatikainen (DI)
Partner-nimityksen lisäksi Juuso on nimitetty PwC:n Strategy&-liiketoiminnan vetäjäksi 1.7.2018 alkaen. Strategy& on PwC:n globaali strategiakonsultointiin erikoistunut yksikkö. Vuodesta 2015 lähtien PwC:llä työskennellyt Juuso vaikuttaa liikkeenjohdon konsultoinnin parissa ja tukee asiakkaita erityisesti digitalisaation hyödyntämisessä sekä uusien liiketoimintamallien rakentamiseen liittyvissä asioissa.

 

Maija Luoranen (KTM)
Maija on vuodesta 2011 työskennellyt asiantuntijana PwC:n Tilintarkastus- ja muut varmennuspalvelut -ryhmässä keskittyen erityisesti pääomamarkkinatransaktioihin. Maija tiimeineen neuvoo PwC:n asiakkaita listautumiseen ja siihen valmistautumiseen liittyvissä toimeksiannoissa, osake- ja velkakirja-anneissa, IFRS-konversioissa, erilaisissa yritysjärjestelyissä sekä listayhtiöiden tiedonantovelvollisuusasioissa.

 

Pasi Mäenpää (KTM)
Pasi aloitti uransa PwC:llä Transaction Services -ryhmässä vuonna 2005 ja siirtyi Corporate Finance -ryhmään vuonna 2008. Pasille on kertynyt vuosien varrella kokemusta monista kotimaisista ja kansainvälisistä yrityskaupoista. Hän on työskennellyt sekä nimekkäiden yritysasiakkaiden että yksityisten pääomasijoittajien kanssa.

 

Tiina Puukkoniemi (KTM, KHT)
Tilintarkastuksen asiantuntijalla Tiinalla on usean vuoden kokemus muun muassa kansainvälisesti toimivien yritysten tilintarkastuksesta ja IFRS-asioista. Tiina on lisäksi työskennellyt yritysten sisäisen valvonnan prosessien arvioinnin ja kehittämisen parissa. PwC:n palvelukseen Tiina astui vuonna 2006.

 

 

Jari Viljanen (KTM, KHT)
Tilintarkastuksen asiantuntija Jari aloitti uransa PwC:llä vuonna 2001. Tällä hetkellä Jari toimii PwC:llä Taloushallinnon palvelut -palvelukokonaisuuden vetäjänä.

 

 

Kari Yliluoma (DI)
Taloushallinnon konsultoinnin vetäjänä toimivalla Karilla on yli 15 vuoden kokemus yritysjohdon konsultoinnista. Viime vuosina hän on keskittynyt asiakkaidemme laajojen toimintamallimuutosten suunnitteluun ja läpivientiin. Karin ura PwC:llä alkoi vuonna 2009.

 

 

Lämpimät onnittelut Jukka, Elina, Juuso, Maija, Pasi, Tiina, Jari ja Kari!