PWC Uutishuone
PWC Uutishuone
06.05.2022|

Suomen PwC:lle yksitoista uutta partneria

Partnereiksi on nimitetty 1.7.2022 alkaen seuraavat asiantuntijat:

 

Linda Karhinen

Linda Karhinen (LL.M., OTM)
Lindalla on laaja kokemus yritysverotuksesta. Linda työskentelee erityisesti kansainvälistä toimintaa harjoittavien yritysten kanssa auttaen mm. siirtohinnoitteluun ja kansainvälisiin veromalleihin liittyvissä kysymyksissä. Hän on ollut myös mukana kehittämässä yrityksille suunnattuja digitaalisia veropalveluratkaisuja. Linda on työskennellyt PwC:llä vuodesta 2005.

 

Rami Karimeri (OTM, MA)
Rami johtaa PwC:n verolitigaatiopraktiikkaa ja avustaa erityisesti finanssialan toimijoita näiden verokysymyksissä. Rami on työskennellyt PwC:llä vuodesta 2017.

 

Tarmo Kekki

Tarmo Kekki (DI)
Tarmolla on pitkä kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista ja erityisesti myynnin, hankinnan ja digitaalisten ratkaisujen kehittämisestä. Liiketoimintamallien murroksessa hän kehittää uusia ketteriä ja kilpailijoista erottuvia toimintatapoja ja jalkauttaa ne toiminnaksi. Tarmo edistää aktiivisesti myös kasvuyritysten kansainvälistä kasvua. Tarmo aloitti PwC:llä vuonna 2020.

 

Tuukka Kiuru

Tuukka Kiuru (KHT)
Tuukalla on hyvin laaja kokemus eri toimialojen tilintarkastuksesta. Sekä pörssiyhtiöiden että kasvuyhtiöiden erityispiirteet ovat hänelle tuttuja. Tuukka on työskennellyt PwC:llä vuodesta 2007.

 

Kaisa Lamppu portrait

Kaisa Lamppu (OTK)
Kaisa on työskennellyt PwC:llä veroasiantuntijana vuodesta 2010. Kaisa on erikoistunut erityisesti kansainvälisen liiketoiminnan verotukseen. Hänellä on runsaasti kokemusta myös yritysjärjestelyistä ja ERP-liitännäisistä arvonlisäverokysymyksistä.

 

Jussi Lehtinen

Jussi Lehtinen (DI)
Jussi työskentelee PwC:n strategiakonsultointiin erikoistuneessa Strategy&-tiimissä, jossa hän on keskittynyt yrityskauppoihin ja pääomasijoittajien kanssa työskentelyyn. Jussilla on kattava kokemus yritysjärjestelyistä ja kaupallisesta due diligence -työstä erityisesti ohjelmisto- ja teknologia-alalla. Jussi on työskennellyt PwC:llä vuodesta 2016.

 

Jussi Nokkala (MSc, eMBA)
Jussi vastaa ESG- ja ilmastokonsultointipalveluista liikkeenjohdon konsultoinnissa. Jussi työskentelee erityisesti listayhtiöiden ja pääomasijoittajien kanssa, ja tukee asiakkaita ESG- ja ilmastostrategiassa, kestävässä rahoituksessa sekä yritysjärjestelyjen ESG-kysymyksissä. Jussi on työskennellyt PwC:llä vuodesta 2011 Helsingissä sekä PwC:n globaalissa verkostossa Lontoossa ja Amsterdamissa.

 

Matti Pennanen

Matti Pennanen (KTM)
Matilla on monipuolinen ja kattava kokemus verotuksen asiantuntijatehtävistä sekä yritysten ja omistajien veroneuvonnasta. Matin erityisosaamisalueisiin kuuluvat muun muassa yritysjärjestelyt ja kansainvälistyvien kasvuyritysten kokonaisvaltainen veroneuvonta. Hän vastaa PwC:n veroneuvonnasta kansainvälistyville kasvuyrityksille. Matti on aloittanut PwC:llä vuonna 2007.

 

Jussi Sovasto

Jussi Sovasto (VTM, CIA)
Jussi vastaa PwC Suomen sisäisen tarkastuksen palveluista. Jussilla on laaja kokemus sisäisestä tarkastuksesta eri toimialoilla toimivista pörssiyhtiöistä sekä muista isoista yrityksistä ja organisaatioista. Jussi on työskennellyt PwC:llä vuodesta 2018.

 

Kati Tammilehto

Kati Tammilehto (KTM)
Kati on työskennellyt Suomen PwC:llä operatiivisena johtajana (COO) vuodesta 2014 alkaen.
Hänellä on pitkä ja laaja kokemus useiden yritysten talous- ja hallintojohtajana. Kati toimii myös Net Zero Leaderina vastaten Suomen PwC:n sitoumuksesta PwC-ketjun globaaliin hiilineutraaliustavoitteeseen.

 

Karsten Westerling

Karsten Westerling (KTM, KHT)
Karstenilla on laaja kokemus suurten pörssiyhtiöiden ja yksityisten yritysten tarkastuksista useilta eri toimialoilta sekä kansainvälisistä tilinpäätösstandardeista (IFRS). Lisäksi hän on hankkinut kansainvälistä kokemusta IFRS-standardien neuvontapalveluista kahden vuoden komennuksella Saksan PwC:llä. Viime vuosina hän on keskittynyt kansainvälisten konsernien sekä ulkomaisten konsernien Suomen tytäryritysten tilintarkastukseen. Karsten on työskennellyt PwC:llä vuodesta 2009.

 

Lämpimät onnittelut jokaiselle!