PWC Uutishuone
PWC Uutishuone
19.10.2023|

PwC ja Slush jatkavat yhteistyötä jo 13. vuotta

PwC Suomi jatkaa jo vuonna 2010 alkanutta yhteistyötä kansainvälisen teknologia- ja kasvuyritystapahtuma Slushin kanssa. Yhtiö on jälleen yksi tapahtuman pääyhteistyökumppaneista.

Slush järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 30.11.-1.12.2023. Slushin teemana on tänä vuonna ‘Building to Last’, ja tapahtumaan odotetaan jälleen tuhansia startup-yrittäjiä ja sijoittajia. PwC osallistuu tänä vuonna myös ensimmäistä kertaan sijoittajille suunnattuun Investor Day -tapahtumaan Slushia edeltävänä päivänä, 29.11. 

–  Yhteistyömme Slushin kanssa on upea esimerkki siitä, kuinka pitkäaikaista kumppanuutta rakennetaan ja kuinka mahdollistetaan kestävä tulevaisuuden kasvu. Startupien merkitys yhteiskunnassa on merkittävä ja olemme kiitollisia, että olemme saaneet olla vuosia mukana viemässä muutosta ja ja kasvua yhdessä eteenpäin, kertoo Strategy& Partner Juuso Laatikainen. 

Slushin toimitusjohtajan Eerika Savolaisen mukaan PwC:n rooli Slushissa on merkittävä.  

– Koska PwC on yksi varhaisimmista tukijoistamme, tapahtumamme ei olisi samanlainen ilman heitä. Pysyvää vaikutusta ei luoda yhdessä yössä. Olemme kiitollisia, että voimme tehdä tätä yhdessä, Savolainen sanoo. 

PwC:n tämän vuoden kohdennetuista tapahtumista voit lukea lisää täältä.

Lisätietoja:
Juuso Laatikainen, juuso.laatikainen@pwc.com, +358 20 7878554
Kia Lund, kia.lund@pwc.com, +358 40 7205952 

Lue lisää: PwC/Slush