PWC Uutishuone
PWC Uutishuone
15.03.2017|

PwC:lle Great Place to Work -sertifikaatti

Suomen PwC:lle on myönnetty Great Place to Work® -sertifikaatti. Yhtiö on Suomessa ensimmäinen isojen yhtiöiden sarjaan (yli 500 työntekijää) osallistunut taho, jolle sertifikaatti on myönnetty.

Great Place to Work -sertifikaatin saa yritys, jonka Trust Index © on vähintään 70 %. Trust Index -henkilöstökysely mittaa työntekijöiden kokemusta työpaikastaan, ja mittaria käytetään tällä hetkellä yli 50 maassa.

Suomen Great Place to Work -yhtiön mukaan johtamisen taso Suomessa on kohonnut viimeisen vuosikymmenen ajan. Suomen parhaat työpaikat -listan taso on noussut vuosi vuodelta ja on myös yksi kovatasoisimmista suhteessa muiden Great Place to Work -maiden julkaisemiin listoihin. Listan tason noustua monet yritykset, jotka vielä viisi vuotta sitten olisivat päässeet listalle, jäävät tänä päivänä sen ulkopuolelle. 

Sertifioinnin avulla pyritään haastamaan suomalaisia työpaikkoja: mitä enemmän sertifioituja organisaatioita, sitä suurempi joukko hyviä työpaikkoja rakentamassa parempaa työelämää.

– Unelmoimme suomalaisesta työelämästä, jossa hyvä työpaikka on standardi eikä harvojen etuoikeus. Tänä päivänä hyvällä johtamisella voi vielä erottua – tulevaisuudessa siitä tulee yksi liiketoiminnan perusedellytyksistä. Yhä useampien esimerkillisten työpaikkojen esiin tuominen sertifioinnin kautta hyödyttää niin työnantajia, työnhakijoita kuin osakkeenomistajia ja investoijiakin sekä muuttaa osaltaan työelämäkeskustelua, Suomen Great Place to Workin toimitusjohtaja Katriina Grönqvist toteaa yhtiön tiedotteessa.

– Haluamme olla paras työpaikka asiantuntijoillemme ja rakentaa PwC:lle kulttuurin, jonka vuoksi niin työntekijät kuin asiakkaat valitsevat meidät. Lähdimme mukaan Great Place to Work -kilpailuun haastaaksemme itseämme kehittämään entisestään toimintaamme. Nyt saatu sertifikaatti on hieno saavutus ja välietappi matkallamme Suomen parhaaksi työpaikaksi. Olen ylpeä jokaisesta PwC:läisestä ja yhteisestä saavutuksestamme. Paras työpaikka syntyy yhdessä tekemällä, PwC Suomen toimitusjohtaja Mikko Nieminen toteaa.
 

Lisää tietoa:

Mikko Nieminen, toimitusjohtaja, PwC, puh. 020 787 7257, mikko.nieminen@fi.pwc.com 

Leena Tiensuu, henkilöstöjohtaja, PwC, puh. 020 787 8318, leena.tiensuu@fi.pwc.com 

Anna Mäkinen, Great Place to Work® Finland, puh. 050 5555 012, anna.makinen@greatplacetowork.com

http://www.greatplacetowork.fi/julkaisut-ja-tapahtumat/blogit-ja-uutiset/863-tervetuloa-suomeen-sertifiointi 

PwC auttaa yrityksiä kasvamaan, toimimaan tehokkaasti ja raportoimaan luotettavasti jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Apunasi on Suomessa yli 1000 asiantuntijaa ympäri maan. Palveluitamme ovat liikkeenjohdon konsultointi, yritysjärjestelypalvelut, veroneuvonta, lakipalvelut, riskienhallinta sekä tilintarkastus- ja muut varmennuspalvelut. Tarkoituksenamme on rakentaa yhteiskuntaan luottamusta ja ratkaista asiakkaidemme merkittävimpiä ongelmia. Lisää tietoa: www.pwc.fi. Twitter: @PwC_Suomi.

PwC toimii 157 maassa yli 223 000 asiantuntijan voimin. Nimi PwC viittaa PwC-ketjuun ja/tai yhteen tai useampaan sen jäsenyritykseen, joista jokainen on oma itsenäinen yhtiö. Lisää tietoa: www.pwc.com/structure.