PWC Uutishuone
PWC Uutishuone
13.12.2022|

PwC:n joululahjoitus nuorten ja ympäristön hyväksi

Suomen PwC on tehnyt perinteitään kunnioittaen joululahjoituksen henkilökunnan valitsemalle hyväntekeväisyyskohteelle. Tänä vuonna 25 000 euron suuruisen lahjoituksen saa Mannerheimin Lastensuojeluliitto. Tämän lisäksi henkilöstömme lahjoitti työntekijöiden joululahjoihin suunnatuista varoista yhteensä 17 000 euroa Lasten ja nuorten säätiölle ja WWF Suomelle.

PwC:n toiminnan tarkoituksena on rakentaa yhteiskuntaan luottamusta ja ratkaista merkittäviä ongelmia. Lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen ja ympäristövastuullinen toiminta ovat mielestämme tänä päivänä juuri näitä merkittäviä ja ajankohtaisia teemoja. Haluamme omalta osaltamme olla mukana tekemässä yhteiskunnallista hyvää tukemalla tulevaisuuden tekijöitä ja auttamalla ympäröivää maailmaa, sanoo PwC:n brändi- ja viestintäjohtaja Kaisa Heikkinen.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry on avoin kansalaisjärjestö, joka edistää Suomessa lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. Järjestö pyrkii muun muassa tukemaan nuorten mielenterveyttä ja tekee työtä kiusaamista vastaan. 

”Lahjoitusten avulla voimme muun muassa tarjota lapsille ja nuorille matalan kynnyksen keskusteluseuraa Lasten ja nuorten puhelimessa ja chatissa, vertaistukea kiusaamista kokeneille Selviytyjät-verkkotukiryhmissä sekä kiusaamiseen liittyvää tietoa ja tukea Nuortennetissä. Pystymme lahjoitusten avulla tukemaan myös kiusattujen lasten vanhempia. Lämmin kiitos PwC:n henkilöstölle. Joululahjoituksellanne tuette MLL:n kiusaamisen vastaista työtä ja annatte lapsille joululahjan, jonka arvo kestää läpi elämän”, kiittää MLL:n pääsihteeri Milla Kalliomaa.

Lasten ja nuorten säätiö tekee monipuolista työtä nuorten hyväksi. Säätiöllä on erilaisia hankkeita, joilla pyritään vahvistamaan nuorten hyvinvointia, ja jotka auttavat nuoria kohtaamaan nopeasti muuttuvan ja epävarman tulevaisuuden sekä vaikuttamaan sen muotoutumiseen. 

”PwC:n lahjoituksen avulla voimme vahvistaa lasten ja nuorten tulevaisuususkoa ympäri Suomen. Säätiömme ohjelmat tavoittavat vuosittain yli 50 000 eri elämäntilanteissa olevaa lasta ja nuorta. Toivon ja ilon tuominen heidän arkeensa on erityisen tärkeää juuri nyt, kun monet samanaikaiset kriisit lisäävät huolta ja epävarmuutta tulevasta”, sanoo Lasten ja nuorten säätiön toiminnanjohtaja Olli Alanen.

WWF on ympäristöjärjestö, jonka tavoitteena on rakentaa tulevaisuus, jossa luonto ja ihmiset elävät tasapainossa. Järjestö pyrkii ratkaisemaan maapallon vakavimpia ympäristöongelmia innostamalla ihmiset mukaan muutokseen ympäristön puolesta. 

“WWF Suomi täytti tänä syksynä 50 vuotta. Tänä aikana olemme saavuttaneet merkittäviä tuloksia: olemme muun muassa pelastaneet merikotkan sukupuutolta Suomessa. Meitä tarvitaan kuitenkin yhä ja seuraavien 10 vuoden kuluessa meidän täytyykin saavuttaa enemmän kuin aiempien vuosikymmenten aikana yhteensä. Tällä hetkellä on käynnissä ennennäkemätön ihmisen aiheuttama sukupuuttoaalto, joka uhkaa jopa miljoonaa eläin- ja kasvilajia. Samalla uhattuna on hyvinvointimme perusta, sillä olemme riippuvaisia luonnosta”, sanoo WWF Suomen pääsihteeri Liisa Rohweder.

“Tarvitsemme työmme mahdollistamiseksi rahoitusta, joten suuri kiitos arvokkaasta tuestanne – yhdessä voimme pysäyttää luonnon köyhtymisen ja luoda tulevaisuuden, jossa ihmiset ja luonto elävät tasapainossa! Toivon lämpimästi hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta PwC:n henkilökunnalle!” Rohweder kiittää.