PWC Uutishuone
PWC Uutishuone
06.11.2014|

Kansainvälisen tutkivan journalismin liiton verouutisointi

Media on uutisoinut suuryritysten verojärjestelyistä Luxemburgissa ja PwC:n osallisuudesta järjestelyihin. Uutisoinnin taustalla on kansainvälisen tutkivan journalismin ryhmän ICIJ:n haltuunsa saamat asiakirjat, jotka vietiin luvatta PwC Luxemburgilta vuonna 2010.

Asiantuntijamme tarjoavat asiakkaille riippumatonta neuvontaa liiketoiminnan kannalta tärkeisiin kysymyksiin kuten erilaisiin verokysymyksiin. Neuvonta voi liittyä suunniteltujen liiketoimien verotukseen tietyssä maassa. Avustamme asiakkaitamme myös veroilmoitusten valmistelussa ja viranomaisasioissa.

Noudatamme neuvonannossamme paikallista, EU-tason ja kansainvälistä verolainsäädäntöä ja -velvoitteita. Tämän lisäksi toimintaamme on jo vuodesta 2005 lähtien ohjannut PwC:n globaali Tax Code of Conduct. Se ohjeistaa eri puolilla maailmaa toimivat veroasiantuntijamme mm. ottamaan veroneuvonnassa huomioon eri sidosryhmien näkökulmat.

Keskustelemme (PwC Suomi) mielellämme verotukseen liittyvistä asioita, kuten olemme tehneet useissa julkisissa paneelikeskusteluissa ja mediassakin. Asiakassuhteemme ovat luottamuksellisia emmekä voi sen takia kuitenkaan kommentoida yksittäisiä tapauksia. Myöskään yksittäisten asiakirjojen tulkitseminen ei ole yksiselitteistä ilman kaikkia aiheeseen liittyviä tietoja.

PwC statement in response to media reports on tax advice in Luxembourg