PWC Uutishuone
PWC Uutishuone

Mikko Leinola vahvistamaan finanssisektorille tarjottavia veropalveluitamme

Veroasiantuntija Mikko Leinola on nimitetty PwC Suomen partneriksi 14.8.2017 alkaen. Mikko vastaa yhdessä partneri Samuli Makkosen kanssa finanssialan toimijoille tarjottavista vero- ja lakipalveluista.

Tulen kehittämään erityisesti rahoitus- ja kiinteistöalalle suunnattua tarjontaamme. Mukavien ja asiantuntevien työkavereiden joukkoon on helppoa ja inspiroivaa palata, Mikko kertoo.

Mikko näkee, että rahoitusalan jatkuva sääntelytulva luo suuren kysynnän palveluntarjoajille, jotka ymmärtävät toimialan erityispiirteet ja pystyvät auttamaan asiakkaita kokonaisvaltaisesti ja käytännönläheisesti. Nämä ovat PwC:n vahvuuksia ja yhtiön palvelut alan toimijoille ovatkin kasvaneet voimakkaasti.

Mikko on tuttu niin monille PwC:läisille kuin PwC:n asiakkaillekin: hän tuli taloon verokonsultiksi vuonna 2008. Tutuksi tulivat PwC:n Helsingin-toimiston lisäksi myös Luxemburgin- ja New Yorkin -toimistot, joissa Mikko oli komennuksella vuodet 2010–2012.

Vuonna 2015 Mikko siirtyi vastaamaan pohjoismaisen kiinteistösijoitusyhtiön hallinnoimien rahastojen veroasioista ja rakennesuunnittelusta.

Toivotamme paluumuuttajan lämpimästi takaisin vahvistamaan jo ennestään kattavaa finanssialan osaamistamme, Samuli Makkonen kommentoi.

 

Mikko tuo vahvalla substanssi- ja toimialaosaamisellaan erinomaisen lisän jo ennestään Suomen parhaaseen finanssitoimialan veroasiantuntijaryhmään. Lämpimästi tervetuloa tiimiin, kommentoi vero- ja lakipalveluiden johtaja Markku Hakkarainen.